Main menu

KÄTEVÄSTI KESKELLÄ KAMPPIA

Hyvin hoidetussa liikekeskuksessa asiointi ja työskentely on turvallista. Helsingin Autotalo on modernien toimistotilojen helsinkiläiskärkeä.

Valoisaan parkkihalliin pysäköit pyörän ja auton aina Kampissa asioidessasi, ja Autotalon viihtyisässä ravintolamaailmassa maistat makuja maailmalta.

Image not available
PARKKIHALLI

KÄYTTÄJÄPALAVERI

KÄYTTÄJÄPALAVERI 
Kutsu
 
Aika: Tiistai 15.11.2016 klo 14:00
 
Paikka: Finnkino Tennispalatsi 
 
Salomonkatu 15, 00100 Helsinki
 
 
 
Helsingin Autotalo Oy:n käyttäjät kutsutaan käyttäjäpalaveriin keskustelemaan Autotalon ajankohtaisista asioista sekä palvelutoiminnasta.
 
Kuluneen vuoden aikana on Autotalossa toteutettu mittavia korjaushankkeita. On uusittu suutinkonvektoreita ja tehdään mm. ilmanvaihdon parannuksia sekä uusittu sähkömittareita etäluettaviksi ja tehty paljon muita normaaleja vuosikorjaustöitä.
 
Tilaisuudessa esitellään kiinteistön uusittu käyttäjäopas ja sen keskeiset aiheet ja asiat. Tilaisuudessa esitellään myös tulevia hankkeita ja niiden vaikutuksia normaaliin toimintaan kiinteistössä. Käyttäjäopas jaetaan kaikille osallistujille tilaisuudessa.
 
 Toivoisimme mahdollisimman runsaasta ja monen yrityksen edustajan osanottoa tilaisuuteen. 
 
 
Tilaisuudessa tarjoillaan perinteiset leffavirvokkeet. Tarjoilun ja tilojen mitoituksen kannalta toivoisin osallistumisesta tilaisuuteen kirjallista ilmoitusta sähköpostiini 6.11.2016 mennessä. 
 
 
Tervetuloa
 
 
 
Helsingissä 31.10.2016
 
 
HELSINGIN AUTOTALO OY
 
Kari Ratilainen

toimitusjohtaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.