Main menu

KÄTEVÄSTI KESKELLÄ KAMPPIA

Hyvin hoidetussa liikekeskuksessa asiointi ja työskentely on turvallista. Helsingin Autotalo on modernien toimistotilojen helsinkiläiskärkeä.

Valoisaan parkkihalliin pysäköit pyörän ja auton aina Kampissa asioidessasi, ja Autotalon viihtyisässä ravintolamaailmassa maistat makuja maailmalta.

Image not available
PARKKIHALLI

Perusparannuksien tiedote

Kiinteistön merkittävät perusparannukset alkavat olla loppusuoralla ja päättyvät vuoden vaihteessa. Suutinkonvektorihankkeessa on vielä muutama konvektori vaihtamatta, mutta nekin saadaan vaihdettua lähiaikoina ja sitten savotta alkaa olla ohi.
Tämän hankkeen yhteydessä tehtiin ikkunapuitteiden tiivistyksiä ja ilmanvaihdon parannuksia. Uskomme, että kun viimeiset lvi- säädöt on ensi kevään kuluessa tehty, niin se näkyy myös käyttäjillä parempina ja miellyttävinä olosuhteina toimitiloissa.
Ensi vuoden alkupuolella tehdään porrastilojen maalauskorjauksia ja remonttijälkien paikkauksia. Teetämme myös kiinteistöön yleisten tilojen ja portaiden peruspesut ja vahaukset, jotta saamme yleiset tilat hyvään ja siistiin kuntoon.
Tavoitteena on pitää nyt saneeratut ja kunnostetut tilat siistissä ja viihtyisässä kunnossa.
Uskomme, että tehdyt remontit ja asianmukainen kiinteistön ylläpito luo miellyttävän ja viihtyisän työympäristön Teille.
 
Kiitämme talon käyttäjiä mukavasta yhteistyöstä ja toivotamme Teille Hyvää Joulun Aikaa.
 
 Helsingin Autotalo Oy  
 
 Kari Ratilainen      toimitusjohtaja