Main menu

KÄTEVÄSTI KESKELLÄ KAMPPIA

Hyvin hoidetussa liikekeskuksessa asiointi ja työskentely on turvallista. Helsingin Autotalo on modernien toimistotilojen helsinkiläiskärkeä.

Valoisaan parkkihalliin pysäköit pyörän ja auton aina Kampissa asioidessasi, ja Autotalon viihtyisässä ravintolamaailmassa maistat makuja maailmalta.

Image not available
PARKKIHALLI

B-torni 13.krs - Sky lounge

AUTOTALO B-TORNI 13.KRS – SKY LOUNGE        

      

Autotalon ullakkokerroksen vanhat saunatilat kokevat keväällä 2021 suuren mullistuksen, kun vanhat 80-luvun mäntypaneloidut saunatilat muuttuvat kokoustiloiksi, joista aukeaa panoraamamaisemat keskustan kattojen ylle. Eteläpään suuri kokoussali tarjoaa tilat jopa 35 henkilön kokouksille, juhlille tai muille tilaisuuksille. Pohjoispäähän valmistuu modernit saunatilat kattoterasseineen, josta sopii ihailla auringonlaskuja Töölön suuntaan. Pohjoispään tilat taipuvat myös pienempiin kokouksiin.

818-21_Saunatilamuutokset_20180816_02B2.jpg

 

Sky Lounge-tilojen ilme ja laatutaso noudattelee Autotalon perusparannushankkeessa uusittujen katutason aulatilojen ilmettä. B-tornin pääporrashuone jatketaan 12.kerroksesta 13.kerrokseen.

 

Sky Lounge -tilojen on tarkoitus aueta kesän kynnyksellä laajentaen kiinteistön tarjoamien palveluiden kokonaisuutta katutason ravintolamaailmasta kaupungin upeimpiin kokoustiloihin niin talon omille käyttäjille kuin myös ulkopuolisille.