KÄTEVÄSTI KESKELLÄ KAMPPIA

Hyvin hoidetussa liikekeskuksessa asiointi ja työskentely on mukavaa. Helsingin Autotalo on modernien toimistotilojen helsinkiläiskärkeä.

Valoisaan parkkihalliin pysäköit pyörän ja auton helposti aina Kampissa asioidessasi. Autotalon viihtyisässä ravintolamaailmassa maistat makuja maailmalta.

pyoraparkki-kampista2
liiketiloja-kampista2
kampin-ravintolat2
Virtuaalipic
autotalon-yhteystiedot2
previous arrow
next arrow
Shadow

PARKKIHALLI HELPPOA PYSÄKÖINTIÄ

Autotalon valoisaan ja siistiin parkkihalliin on turvallista pysäköidä autot ja pyörät. Autotalon parkkihalli on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-kohteessa pysäköinti on sujuvaa ja asiakasystävällistä, koska et tarvitse pysäköintilippua, hallissa ei ole puomeja eikä pysäköinninvalvontaa.

Autopay-konsepti perustuu ajoneuvojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan Autotalon parkkihalliin sisään- ja ulosajettaessa. Näin pysäköintimaksun veloitus on aina toteutuneen pysäköintiajan mukaan. Mikä parasta, voit itse valita sinulle sopivimman maksutavan viidestä eri vaihtoehdosta.

Autotalon parkkihallin -1 kerros on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin. Kerroksissa -2 ja -3 pysäköinti on sallittu ainoastaan pysäköintiluvalla sopimusasiakkaille. Parkkihalliin ajetaan sisään Runeberginkatu 3 -ajoluiskasta.

Katso lisätiedot ja maksutavat: https://www.europark.fi/p-autotalo-autopay/

Autojen sisä- ja ulkopesut

Varaa pesuaika autollesi Carswash-Autotalosta:

Puh. 045 – 663 6698

Sähköposti: autotalo@carwash.fi

Sopimuspysäköinti

EuroPark Finland Oy

Asiakaspalvelu info@europark.fi tai 0207 907 330

www.europark.fi